Over de auteur

Silvia van Gimst (1976) is van jongs af aan geboeid door het gothic novel genre en leest verhalen van Edgar Allan Poe. De wereld van het ongrijpbare en bizarre heeft een overweldigende aantrekkingskracht. Evenals het bovennatuurlijke en het surrealistische. Schrijfster worden is haar grote droom maar begint pas in 2012 met schrijven en in 2014 met korte verhalen die vaak onstaan door alledaagse situaties of bijvoorbeeld een droom. Liefde, dood en bedrog spelen grote rollen in de verhalen en als je denkt dat je weet hoe het zit laat het vaak onverwachte eind je met een onbestemd gevoel achter.

 

Naast schrijven is Silvia kunstenaar en is ze bijna klaar met haar opleiding tot VoetreflexPlus therapeut. Eveneens is Silvia recensent voor Hebban. Haar recensies vind je door op deze link te klikken.

Over One for the Birds

Van een deal met de duivel tot hoofden in houten kratten en zelfs een doorgedraaide computer, One for the Birds bevat al deze ingrediënten. Deze verhalenbundel is een unieke collectie van korte, macabere verhalen, waardoor je je na het lezen wat ongemakkelijk voelt.

In One for the Birds duik je in een wereld van surrealisme, verraad en macabere situaties waarin de hoofdpersonen zich verloren of gevangen voelen. Maar dat is niet alles: Hier en daar leert de hoofdpersoon een waardevolle levensles te laat en naast en spanning en suspense bevat het boek een goede dosis sarcasme. Deze Engelstalige korte verhalen lezen gemakkelijk en zijn zeer afwisselend. Ben je dol op enge verhalen dan wil je deze absoluut niet missen.

Vanaf een jonge leeftijd is Lily Mitchell  (pseudoniem van Silvia van Gimst) erg geïntrigeerd door de bekende korte verhalen geschreven door Edgar Allan Poe. Met de gedachte 'het is nu of nooit' ze begint haar schrijfcarrière, neemt scènes uit het dagelijkse leven en zet deze om in enge verhalen. Ze vind het heerlijk om vrij rond te dwalen in de wereld van het macabere. Haar fascinatie voor het morbide en het vreemde is ook duidelijk te zien in haar werk als kunstenaar.

Bestel One for the birds bij www.godijnpublishing.nl of www.bol.com of stuur een persoonlijk bericht als je een gesigneerd exemplaar wilt ontvangen!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now