• Silvia van Gimst

Fanatiek lezer én recensent

Sinds 2016 schrijf ik recensies voor Hebban en tot voor kort ook voor Qreative Minds. Bij de laatste heb ik afgezwaaid. Ik wil graag mijn eigen tijd in kunnen delen maar wel blijven recenseren.

Bij Hebban ligt mijn focus op non-fictie maar de afdeling fictie heeft natuurlijk ook genoeg te bieden dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben vanaf heden onafhankelijk recensent en trap af met een prachtig boek! Fleur, een leven in de knop geknakt. Geschreven door Motell Rijnen, uitgegeven door Uitgeverij Boekenindustrie. Deze recensie staat nu online.

Ik streef er naar zo snel mogelijk een recensie te plaatsen, communiceer daar duidelijk over en plaats ze op mijn website, facebookpagina en Hebban. Wil jij je boek laten recenseren? Neem contact met me op!


38 keer bekeken
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now